To właśnie w ten weekend zapraszamy w kulinarną podróż wypełnioną gęsiną,
pachnącymi rogalami świętomarcińskimi, winem i cudowną atmosferą.
W piątek 11 listopada Szef Kuchni - Marcin Maksymów przygotuje dla naszych Gości bufet tematyczny „Gęsina na Św. Marcina” ze stacją live cooking. Tylko u nas będzie można spróbować lokalnych specjałów z gęsiny oraz dań kuchni polskiej.
Godzina kolacji: 18:00
Cena: 180 zł za osobę
Zapraszamy do rezerwacji stolików i odkrycia tej fuzji smaków
tel. 793 800 061
e-mail: info@laswoda.pl
Długi weekend listopadowy to również najlepszy moment, aby wybrać się za miasto, by zobaczyć
feerię barw i kolorów jesieni. To czas na odpoczynek, regenerację i zadbanie o siebie.
Dla chcących spędzić w leśnej wilżańskiej scenerii więcej czasu, przygotowaliśmy specjalny pakiet pobytowy: SZCZEGÓŁY - KLIK