Guarda la galleria

Uroczysta kolacja wigilijna

Propozycja I

Dania ciepłe

Wigilijna grzybowa, łazanki, olej lniany pietruszkowy
Krem z buraczka, uszka z wędzonym pstrągiem, gęsta śmietana, koper
Filet z soli zapieczony z szpinakiem i kozim serem
Filet z sandacza, pory douszne w śmietanie, marynowane raki polskie
Gołąbki z dorszem, kasza jęczmienna, żurawina, chrzan
Risotto z krewetkami, brukselką i dynią
Warzywa pieczone, suszony pomidor, pesto z jarmużu
Kopytka polskie zapieczone z w sosie grzybowym, ser bursztyn
Ziemniak, cebula czerwona, szpinak, piłowana papryka

Przekąski zimne

Plastry wędzonego łososia, selekcja salat, sos miodowo musztardowy
Pasta z wędzonego pstrąga, pomarańcze, świeże zioła, sałaty sezonowe
Opiekane kawałki sandacza, warzywa ogrodowe, sos pikantny
Galaretki warzywne, sos jogurtowy, świeże zioła
Marynowane dolamdes, konfitura z porzeczki, chrzan,
Chrupiące boczniaki, pieczona dynia, sałata radiccio, ziołowy jogurt
Sałatka z gruszki, marynowany burak, sos musztardowy, migdały
Sałatka ziemniaczana, rolmopsy, kapary, gorczyca
Wybór sałat sezonowych, warzyw ogrodowych
Marynaty domowe
Pieczywo lokalne, masło osełkowe

Desery

Kosze owoców sezonowe
Owoce krojone
Kompot z suszonych owoców
Wybór ciast świątecznych
Świąteczna beza, mascarpone, smażone truskawki
Glazurowane śliwki, aromatyczna kruszonka

Napoje

Wybór herbat, kawa
Woda mineralna

 

Propozycja II

Dania ciepłe

Postna kwaśnica, pulpety z łososia, prażony jarmuż
Krem z słodkich ziemniaków, ser feta, migdały, owoc granatu
Gotowany filet z karmazyna, smażony szpinak, cytrusy, czarnuszka
Filet z sandacza, koper włoski, smażone pomidory, grzyby leśne
Pierogi gryczane z łososiem, twarogiem wędzonym i koperkiem
Kasza pęczak, grzyby leśne, tymianek, ser dojrzewający
Pieczona dynia, szpinak, ser kozi, orzech włoski, krem balsamiczny
Naleśniki ziołowe, szpinak, boczniaki, ser pleśniowy
Ziemniaki faszerowane warzywami, wiejska śmietana, pikowane papryki

Przekąski zimne

Rolada z łososia w galarecie, żurawina, rodzynki, chrzan
Sandacz smażony, warzywa korzenne, gorczyca, czerwona cebula
Śledź marynowany, maślaki, korniszony, dymka
Pstrąg w galarecie, sos chrzanowy, buraczki piklowane
Naleśniki ziołowe, wędzony łosoś, krem chrzanowy, czerwona porzeczka
Sałatka z kopru włoskiego, jabłko, ser pleśniowy, domowy majonez
Marynowane buraki, szpinak, orzechy, ser kozi
Sałatka ziemniaczana, groszek zielony, podgrzybki, majonez domowy
Wybór sałat sezonowych, warzyw ogrodowych
Marynaty domowe
Pieczywo lokalne, masło osełkowe

Desery

Kosze owoców sezonowe
Owoce krojone
Kompot z suszonych owoców
Wybór ciast świątecznych
Wiśnie marynowane, krem waniliowy, ciasteczka korzenne
Świąteczne tiramisu, ajerkoniak

Napoje

Wybór herbat, kawa
Woda mineralna

 

Dla grup powyżej 15 osób
Czas uzupełnienia bufetu: 2 godziny

 

Questo sito utilizza i cookie.

Utilizzando il nostro sito, si acconsente all'impiego di cookie in conformità alle impostazioni del vostro browser.

OK, chiudi