See gallery

Gastronomia

Tradycyjny smak, podany w nowej odsłonie...

Żaden dobry hotel nie może się obejść bez dobrej restauracji. Każde z dań przygotowywanych w naszej restauracji to mistrzowska kompozycja smaków i aromatów powstająca pod okiem niezastąpionego Szefa Kuchni - Marcina Maksymowa, który osobiście dba o najwyższą jakość i świeżość składników. Wieloletnie doświadczenie oraz pasja naszych kucharzy, sprawiają że nie ma dla nich rzeczy nie możliwych, począwszy od przerw kawowych, a kończąc na uroczystych kolacjach.

Zdecydowanym atutem obiektu jest doskonała kuchnia.
Specjalnie przygotowane menu konferencyjne, oparte jest o regionalne produkty najwyższej jakości i odzwierciedla również sezonowość w ich dostępności.
Jako jeden z niewielu hoteli na specjalne zamówienie serwujemy potrawy, dostosowane do specjalnych wymogów żywieniowych naszych Gości.
Oprócz potraw bezglutenowych czy wegańskich, możemy Państwu zapewnić poczęstunki FIT, które nie tylko uprzyjemnią Państwu konferencję, ale również poprawią samopoczucie Gości. Posiadamy także cukiernię z własnymi wypiekami, dzięki czemu przerwy kawowe są prawdziwa przyjemnością.

Usługi gastronomiczne:

  • lunche
  • kolacje
  • przerwy kawowe
  • przekąski
  • bankiety
  • live coocking
  • grille i ogniska
  • catering

Katalog konferencyjny - KLIK

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close