Zobacz galerię

Gastronomia

Tradycyjny smak, podany w nowej odsłonie...

Żaden dobry hotel nie może się obejść bez dobrej restauracji. Każde z dań przygotowywanych w naszej restauracji to mistrzowska kompozycja smaków i aromatów powstająca pod okiem niezastąpionego Szefa Kuchni - Marcina Maksymowa, który osobiście dba o najwyższą jakość i świeżość składników. Wieloletnie doświadczenie oraz pasja naszych kucharzy, sprawiają że nie ma dla nich rzeczy nie możliwych, począwszy od przerw kawowych, a kończąc na uroczystych kolacjach.

Menu oparte jest o regionalne produkty najwyższej jakości i odzwierciedla również sezonowość w ich dostępności. Jesteśmy pewni, że Goście będą zachwyceni smakiem i jakością potraw.

Zachęcamy do zapoznania się z propozycjami menu

WIGILIE FIRMOWE

Przerwy kawowe

Lunch w formie bufetu

Lunch w formie serwowanej

Kolacja w formie bufetu

Kolacja w formie serwowanej

Kuchnie świata

Kolacja uroczysta w formie bufetu

Kolacja uroczysta w formie serwowanej

Grill

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij